Pambac achiziționează active ale Mândra SA în valoare de 2,6 milioane euro

CITR a tranzacționat active agroindustriale în valoare de 13,15 milioane lei (peste 2,6 milioane euro) către Cerealcom SA Bacău, parte a grupului Pambac.

Activele aparțineau anterior patrimoniului Mândra SA, societate aflată în reorganizare.

Pachetul de active al Mândra SA include baze de depozitare pentru cereale în Tg. Frumos (Jud Iași) și Roșiești (Jud Vaslui), dar și un siloz pentru cereale și FNC în Tecuci (Jud Galați).

Activele sunt amplasate în zone cu agricultură intensivă, și au acces la infrastructură, atât rutieră, cât și feroviară.

Vânzarea pachetului de active a fost realizată prin licitație, iar prețul final a depășit cu peste 50% prețul de pornire.

Un alt activ industrial din patrimoniul Mândra SA, Fabrica de ulei din Bârlad, cu o capacitate de cca 2.500 tone/lună, așteaptă investitori, fiind scoasă la vânzare prin negociere directă.

CITEȘTE ȘI: Cei mai importanți 10 jucători din retailul alimentar dețin 63% din piață

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...