Palas Iasi se deschide in 31 mai

sursa foto: agendadeiasi.ro

Cel mai mare ansamblu comercial, de business si locuinte din Iasi se va inaugura in data de 31 mai. Marea deschidere se va face prin patru zile de concerte, premii si concursuri.

Printre cei care vor concerta la deschidere se afla Alex Velea, Stefan Banica Jr, DJ Project si Roger Sanchez. Primele patru zile de la deschidere sunt speciale, fiind dedicate tinerilor, recordurilor sau familiei.

PALAS Mall are in portofoliu mari branduri internationale, inclusiv nume care intra pentru prima oara pe piata din Romania, precum Village Cinemas, Oodji si Garel Paris, dar si noutati pentru nord-estul tarii ca: H&M, Massimo Dutti, New Look, Tommy Hilfiger, Camaieu, LC Waikiki, Douglas, Humanic, Subway, Gregory’s etc.

Alti retaileri importanti prezenti la PALAS sunt: Auchan, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Hervis Sports, C&A, Sephora, Stefanel, Ecco, Motivi, L’Occitane, Intersport, Levi’s, Colin’s, KFC Drive Thru, Librarium etc.

In acest mall se va afla primul magazin din România sub marca Clockhouse. Adresat în special tinerilor, magazinul are 210 metri pătraţi.

PALAS Shopping Street va fi una dintre cele mai mari colectii de magazine, restaurante si cafenele din Romania, transformand centrul Iasului intr-o zona cosmopolita. Strada are toate componentele unei artere de shopping: pozitie centrala, acces facil, spatii generoase si vitrine largi.

Este locatia optima pentru restaurantele si cafenelele destinate turistilor care merg sa viziteze Palatul Culturii si locul ideal pentru amenajarea unui magazin sic.

Proiectul a fost ridicat in centrul Iasului la cateva minute de toate obiectivele istorice, turistice sau religioase ale orasului.

 

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...