Pâinea neambalată nu este o sursă de transmitere a virusului SARS-CoV-2

Nu există dovezi științifice că alimentele sunt o sursă probabilă sau o cale de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

Acest lucru se aplică fie că vorbim de alimente de origine animală (carne, lapte, pește, produse din carne etc.) sau cele de origine nonanimală (legume, fructe, pâine, produse de patiserie etc.)

Sunt concluziile transmise de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) la o întâlnire cu reprezentanții principalelor structuri patronale din domeniul alimentar.

Aceleași concluzii au fost trase și de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA).

În acest sens, ANPC și-a reafirmat poziția, în concordanță cu cea europeană, în legătură cu conținutul înșelător al spotului publicitar difuzat pe diverse posturi de televiziune. 

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...