Pain Plaisir a relocat și modernizat magazinul din zona Dorobanți

Brutăria artizanală Pain Plaisir a inaugurat noul magazin din București, situat pe strada Puțul lui Zamfir nr. 60, în urma unei investiții de 160.000 euro, realizată din fonduri proprii.

Concomitent cu relocarea magazinului din Dorobanți, compania a implementat un rebranding complet împreună cu agenția WOPA, precum și un design nou pentru magazine, în colaborare cu BL Associates.

Pain Plaisir a investit de la înființare 570.000 de euro, principalele proiecte fiind deschiderea primei brutării și extinderea acesteia, dezvoltarea unui nou spațiu de producție, deschiderea celui de-al doilea magazin și relocarea acestuia, crearea identității și a magazinului online, implementarea software-ului ERP pentru planificarea producției și gestionarea afacerii, dar și inițierea unui proces de rebranding.

Cifra de afaceri a companiei a fost de aproape 1.7 milioane de euro în 2019 și estimează afaceri de aproape 2 milioane de euro în 2020 și un număr de peste 60 de angajați.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...