Pago lansează în aplicație plata rovinietei și a taxei de pod de la Fetești

Aplicația românească Pago, prin care s-au plătit peste 12 milioane de facturi de utilități în valoare de peste 1,6 miliarde lei, anunță lansarea în aplicație a plăților rovinietei și taxei de pod de la Fetești.

Totul se face printr-o integrare directă cu CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii).

Dovada plății prin Pago a rovinietei și a trecerii de pod se primește pe email într-un format aprobat de CNAIR, având și posibilitatea de a primi o notificare înainte de expirarea rovinietei.

Fiecare rovinietă sau taxă cumpărată va aduce și Puncte Pago, care pot fi folosite pentru a achita parțial sau integral facturi, reîncărcări de cartelă sau asigurări.

Plata rovinietei este disponibilă pentru toți utilizatorii Pago care folosesc telefoane cu Android, iOS sau Huawei, iar plata taxei de pod Fetești este disponibilă doar pentru utilizatorii de Android și Huawei.

Platforma Pago este prezentă și în Polonia, urmând a fi lansată și în Italia până la sfârșitul acestui an. În România are contracte cu peste 400 de furnizori de utilități.

CITEȘTE ȘI: Vocalio, aplicația câștigătoare a hackathlonului organizat de Kaufland, disponibilă în Google Play

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...