Pachetul Casa la Galben lansat de Ytong

.

Ytong a lansat programul national de sustinere a calitatii in constructii, “Casa la galben” prin care 150 de proiecte pot beneficia de pachetul complet de casa noua adaptat tipului de locuinta dorit.

 

Astfel, pe langa zidaria tip BCA Ytong, pachetul include mortarul in pat subtire, un set de scule profesionale, transportul pe santier si consilierea mesterului specialist Ytong, care va oferi suportul pentru realizarea primului rand de zidarie al casei.

In acest mod timpul de lucru se reduce, pierderile sunt foarte mici iar constructia finala ofera confort si siguranta la cele mai inalte standarde.

„In Romania, inca simtim lipsa unei culturi a calitatii in constructii, iar Casa la Galben reprezinta efortul nostru in aceasta directie. Este important ca lumea stie ca eficienta energetica si durabilitatea lucrarii sunt elementele care dau intr-adevar calitate constructiei.”  spune Marius Dragne, Director Comercial Xella Romania.

Pentru sfaturi personalizate, poti trimite specialistilor Ytong proiectul tau de casa, accesand site-ul  www.casalagalben.ro.

 

 

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...