Pachete de cont curent 100% digitale pentru IMM și PFA-uri la CEC Bank

CEC Bank lansează pachetele de cont curent ce pot fi accesate 100% online de către IMM-uri și PFA-uri.

Noile pachete sunt disponibile în magazinul virtual CEC_IN și pot fi accesate de la distanță, cu semnătură electronică calificată și fără niciun drum la bancă.

În plus, banca permite deschiderea de conturi online și pentru companiile cu structură de acționariat complexă: respectiv acționari persoane juridice rezidente și / sau persoane fizice rezidente în UE.

Pentru a deschide un cont de la distanţă, persoanele juridice trebuie să scaneze și să încarce în platformă statutul sau actul constitutiv actualizat, certificatul unic de înregistrare și documentele de identitate ale reprezentanților legali și beneficiarilor reali (ex. asociați/acționari).

Ulterior, confirmarea identității reprezentantului legal se realizează printr-un apel video, iar la final, contractul se semnează electronic, prin semnătură electronică calificată.

Sistemul pentru deschiderea online de conturi pentru persoane juridice a fost dezvoltat pe platforma low-code Aurachain.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...