P3 predă un nou depozit în parcul P3 Bucharest către E van Wijk

P3 a predat nou depozit către clientul său, E van Wijk. Proprietatea logistică de 13.900 m² este o clădire de clasa A care include sisteme eficiente energetic, unități de răcire, izolare suplimentară a acoperișului, recuperare de căldură și iluminat cu LED-uri pentru consum redus și 400 m² de birouri.

“Ne bucurăm să predăm această nouă clădire partenerului nostru E van Wijk. Depozitul 6 este încă un pas în implementarea planurilor noastre ambițioase de expansiune în România. Alte două clădiri vor fi livrate până la finalul acestui an. Scopul nostru este de a crea cel mai important hub logistic din zona Bucureștiului, spune Sînziana Pardhan, Country Head al P3 România. „Modelul de business al P3 este diferit de multe altele din acest sector, pentru că nu căutăm câștiguri rapide prin construcție și vânzare, ci achiziționăm și dezvoltăm proprietăți pe care să le adăugăm în propriul portofoliu pe termen lung”, adaugă ea.

O echipă de 40 de persoane va lucra în cadrul depozitului și se va ocupa de distribuția a în medie 15.000 de paleți pe lună. Capacitatea de depozitare este de 18.000 de paleți, oferind posibilitatea de stocare pe sol și pe rafturi, iar depozitul este certificat cu ISO 9001, ISO 14001 şi ISO 22000. Clădirea este împărțită în două sectoare, pentru zonele de temperatură ambientală şi controlată, oferind posibilitatea de a păstra și produse alimentare.

Logistic E Van Wijk se concentrează pe clienți din diferite industrii, cum ar fi electronice, alimente, retail, agro-business, marketing, construcții și altele, oferind o gamă variată de servicii, de la manevrarea IN și OUT a paleților, la preluarea, împachetarea și înfolierea lor, iar lista poate continua. Și nu în ultimul rând, biroul din București gestionează o parte importantă a businessului de transport, precum transportul internațional, regional, intern și distribuția din România și de pe piața europeană.

„Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică, cu o experiență de 25 de ani în România. Angajamentul nostru față de clienți este subliniat de modelul nostru de business care este sustenabil, sigur și foarte flexibil, livrând mereu cele mai bune soluții pentru provocările lor zilnice. În România avem 400 de angajați, 185 de camioane, 20.000 m2 de spațiu de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad. Extinderea centrului nostru operațional de la București arată angajamentul nostru față de piața românească. Împreună cu P3 vom sprijini clienții noștri să-și dezvolte afacerile”, declară Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk. 

P3 are, în acest moment, un total de 319.000 m² în 12 depozite din parcul P3 Bucharest.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...