P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale în parcul P3 Bucharest

P3 începe construcția unui complex multifuncțional în parcul P3 Bucharest de pe A1, o premieră pe piața de logistică din România.

Prima fază a proiectului multifuncțional va cuprinde un hostel cu o capacitate de 212 persoane, o cantină de 200 locuri, un supermarket și o cafenea.

Proiectul are în vedere în fazele viitoare o extindere a capacității de cazare și adăugarea de noi servicii pentru chiriași în funcție de solicitările acestora, incluzând centru medical, servicii de curierat, ATM și curățătorie.

Data estimativă de finalizare a primei faze a proiectului este sfârșitul lunii septembrie 2019. Compania de avocatura POP&PARTNERS a asistat P3 pe tot parcursul negocierii și semnării contractelor pentru acest proiect.

Fiecare cameră din hostel va avea o capacitate maxima de 3 paturi și va fi complet mobilată și utilată: frigider, TV, aer condiționat și wi-fi.

Operatorul hostelului este compania românească, Real Design SRL, sub brand-ul IQ Hostel, care are experiență în relocarea de personal la nivel național și servicii de HR, gestionând peste 5.000 de persoane relocate pentru proiecte din Timișoara, Arad, Pitești, Brașov, Oradea, Dej, Cluj, Sighișoara și Satu Mare.

Planurile P3 pentru București

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 372.000 mp dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, și teren care permite construirea a încă 100.000 mp de spații, cu livrare potențială în decurs de 6 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4.

P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 mp – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren începând din a doua parte a acestui an.

P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureştiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...