Ovidiu Nicușan este noul director de marketing Flanco

Din 15 septembrie, Ovidiu Nicușan este promovat pe postul de director de marketing al Flanco Retail.

În vârstă de 41 de ani, licențiat în Managementul Afacerilor, Ovidiu Nicușan și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în Flanco, alăturându-se companiei în 1999, în magazinul companiei din Târgu Mureș, ca reprezentant de vânzări.

Cinci ani mai târziu, redeschidea magazinul sub un nou concept, Flanco World, primul magazin Flanco de peste 1000 de metri pătrați.

Din 2011, ca Regional Sales Manager București, deschidea primele 3 magazine de suprafață mare ale companiei, la Obor, Orhideea și Unirea, acesta din urma pe un concept total nou în România la aceea oră.

Responsabilitățile i s-au extins treptat în zona de vânzări, acoperind alături de București, Moldova și Zona de Sud Est, apoi mărcile proprii ale companiei și apoi întreaga categorie de electrocasnice mici.

Ovidiu Nicușan preia funcția de Director de Marketing de la Antonela Ciucașu, care își va continua cariera în marketing într-un alt domeniu de activitate.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...