OVES Enterprise anunță investiții de 1,5 milioane euro pentru anul acesta

Compania clujeană de dezvoltare software OVES Enterprise a bugetat, pentru anul în curs, investiții de 1,5 milioane euro.

Banii vor merge în dezvoltarea de produse, achiziții de companii și realizarea de parteneriate strategice, pentru a susține dezvoltarea pe piețele internaționale și dublarea cifrei de afaceri.

În acest sens, OVES Enterprise a început un parteneriat cu compania englezească OutThink, dezvoltatorul unei platforme de management al riscului uman în domeniul securității cibernetice.

Compania românească va dezvolta mai multe module integrate ale soluției OutThink, ce ajută la stabilirea profilurilor angajaților / utilizatorilor.

O altă direcție avută în vedere de OVES Enterprise anul acesta pentru diversificarea portofoliului de competențe și soluții oferite este achiziția de companii mai mici.

Am achiziționat, anul trecut, două firme mai mici, principalul obiectiv fiind accesul la resursele de  care acestea beneficiau. Pentru anul în curs, obiectivul nostru este achiziția a încă 2-3 companii, spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise

Compania a deschis, recent, la Munchen, primul birou în afara țării, ca parte a strategiei de extindere la nivel internațional ce vizează prezența în 5 țări.

CITEȘTE ȘI: Connections a achiziționat compania de software Brusch Services

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...