Oveit, prima companie locală care lansează conceptul Live Stream Shopping

Oveit este prima companie care lansează conceptul Live Stream Shopping pe piața din România, printr-o soluție tehnologică proprie care îmbină conceptul de sesiuni video live, cu experiența de shopping offline.

Live Stream Shopping transformă procesul de cumpărare din e-commerce într-o experiență interactivă.

Cumpărătorii urmăresc live o prezentare a produsului, pun întrebările la care doresc să primească răspuns și la momentul oportun cumpără printr-un simplu click, fără a opri sesiunea de prezentare.

Butoanele integrate în video facilitează achiziția produsului la momentul potrivit.

Soluția Streams.Live generează o interacțiune de 8 ori mai mare prin comentarii față de alte forme de conținut, întrucât vizitatorii petrec de 3 ori mai mult timp urmărind un video live versus un video preînregistrat.

Streams.Live creează doar interacțiunea dintre brand și cumpărător, procesul efectiv de check-out desfășurând-se în platforma brandului.

Informațiile clienților sunt procesate prin sistemul companiei care utilizează serviciul.

Compania Oveit a fost fondată în anul 2015 în România, iar din 2019 s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, deschizând un birou în Austin, Texas, în urma unei finanțări.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...