Otto Broker lansează un pachet de asigurări pentru trotinete electrice

Otto Broker a lansat în parteneriat cu Grawe și FreeWheel un pachet de asigurări atașate trotinetelor electrice marca FreeWheel și LexGo.

Asigurarea intră în vigiare o dată cu achiziționarea unui vehicul electric marca FreeWheel sau Lexgo până în data de 31 octombrie, de la orice partener de pe teritoriul României.

Pachetul de asigurări acoperă atât utilizatorul, cât și trecătorii sau persoanele terțe, în cazul unei situații neprevăzute.

Răspundere civilă este oferită în limita a 15.000 lei pe eveniment și 45.000 lei agregat, adică pentru întreaga perioadă de asigurare, indiferent de numărul de incidente.

De exemplu, pentru orice fractură asiguratul va primi o sumă de 1.500 lei, iar dacă este nevoie și de intervenție chirurgicală cu spitalizare de min 2 zile suma totala despăgubită va fi de 2.500 lei.

Pe poliță pot fi acoperiți și copiii minori, atât pentru accidente cât și pentru incidentele pe care le provoacă din vina lor, în timpul utilizării unei trotinete sau hoverboard.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...