OTP Leasing lansează un flux integrat de semnătură electronică

OTP Leasing anunță lansarea semnării electronice a contractelor de leasing, prima companie din acest domeniu care oferă această facilitate.

Astfel, se oferă posibilitatea de semnături multiple, finanțator, utilizator, furnizor, garant/avalist, persoane fizice sau juridice – pe contracte și alte tipuri de documente și integrarea semnăturilor pe acest flux.

Această lansare este parte dintr-un proiect mai amplu, care va consta într-un proces de înrolare digitală de la distanță și semnare documente într-un singur flux pentru firme.

Procesul de înrolare pentru semnătura electronică este simplu și durează doar câteva minute.

Acesta constă în identificarea semnatarilor prin apel video și urmând pașii de validare reglementați pentru astfel de procese.

Atât pentru client, cât și pentru furnizori este același flux, a cărui finalitate este emiterea certificatului digital de semnătură electronică cu care se vor semna documentele contractuale.

Acestea vor ajunge electronic la fiecare semnatar. Pe fiecare document se pot aplica mai multe semnături, în funcție de numărul reprezentanților companiei și al furnizorilor.

Procesul nu implică niciun cost pentru partenerii și clienții OTP Leasing România.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...