OTP, credit ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii 5 ani

OTP Bank a lansat creditul ipotecar cu dobândă fixă în primii cinci ani. Produsul vine în întâmpinarea tendinței pieței bancare privind oferta de creditare adresată persoanelor fizice pentru investiții imobiliare și achiziții, fiind totodată aliniat cu strategia de creștere a numarului de clienţi şi de diversificare a ofertei de credite acordate de OTP Bank România.

Printre caracteristicile noii oferte de creditare se numără posibilitatea de a opta pentru dobândă fixă în primii cinci ani și o dobândă variabilă formata din IRCC + marjă fixă pentru restul perioadei de creditare, dar și oferirea unei reduceri a ratei de dobândă pentru virarea venitului în contul curent deschis la OTP Bank România.

„Lansarea creditului ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii cinci ani se aliniază strategiei OTP Bank România de a oferi clienţilor noştri o gamă diversificată de produse din care îl pot alege pe cel mai potrivit profilului lor de risc şi nevoilor proprii. Am fost desemnați Banca Anului și am obținut premiul pentru Cel mai bun credit ipotecar în cadrul Galei Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC), ediția a IV-a, 2019., ca atare, ne-am propus să rămânem în continuare cei mai buni şi să evoluăm în această direcție”, a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...