All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 28 mai | 2020

OTP, credit ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii 5 ani

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

OTP Bank a lansat creditul ipotecar cu dobândă fixă în primii cinci ani. Produsul vine în întâmpinarea tendinței pieței bancare privind oferta de creditare adresată persoanelor fizice pentru investiții imobiliare și achiziții, fiind totodată aliniat cu strategia de creștere a numarului de clienţi şi de diversificare a ofertei de credite acordate de OTP Bank România.

Printre caracteristicile noii oferte de creditare se numără posibilitatea de a opta pentru dobândă fixă în primii cinci ani și o dobândă variabilă formata din IRCC + marjă fixă pentru restul perioadei de creditare, dar și oferirea unei reduceri a ratei de dobândă pentru virarea venitului în contul curent deschis la OTP Bank România.

- Publicitate -

„Lansarea creditului ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii cinci ani se aliniază strategiei OTP Bank România de a oferi clienţilor noştri o gamă diversificată de produse din care îl pot alege pe cel mai potrivit profilului lor de risc şi nevoilor proprii. Am fost desemnați Banca Anului și am obținut premiul pentru Cel mai bun credit ipotecar în cadrul Galei Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC), ediția a IV-a, 2019., ca atare, ne-am propus să rămânem în continuare cei mai buni şi să evoluăm în această direcție”, a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România.

- Publicitate -

ULTIMELE

Fabrica de mobilă CEGIM a investit 750.000 de euro în 2019

Compania CEGIM a realizat anul trecut investiții de peste 750.000 de euro, din care 120.000 de euro în showroom-ul de prezentare deschis...