All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni, 19 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

OTP Bank lansează creditul de nevoi personale în lei 100% online

OTP a lansat creditul 100% online de nevoi personale în lei, cu o durată de aprobare și punere la dispoziție a banilor de 30 minute.

Creditul online de nevoi personale este disponibil pentru clienții noi împreună cu pachetul de cont curent „LeZero”, care include cont curent, card de debit, Internet & Mobile Banking.

Toate sunt obținute printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum la bancă.

Pentru lansarea creditului online de nevoi personale în lei, OTP Bank a colaborat cu start-up-ul local FintechOS și partenerul de consultanță Deloitte.

Tehnologia FintechOS este utilizată și pentru procedura de onboarding digital și permite recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoaștere facială, precum și un modul automat de analiză și decizie.

În cazul creditului online, analiza și verificarea clientului, a veniturilor declarate și a istoricului de creditare au loc automat, iar contractul se generează pe loc și este semnat electronic.

Aprobarea și punerea la dispoziție a banilor are loc în aproximativ 30 minute și nu implică comisioane de analiză dosar, administrare credit sau de deschidere cont curent.

În plus, în cazul în care clientul încasează salariul într-un cont deschis la OTP Bank, beneficiază de o reducere cu 1% a dobânzii.

Suma maximă accesibilă prin creditul online de nevoi personale în lei este de 66.000 lei, pentru o perioadă de maxim 5 ani, cu o dobândă fixă începând de la 7,99% pe an.

Ce include pachetul „LeZero”

Pachetul de cont curent „LeZero” include un cont curent în lei, în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit Mastercard în lei și acces gratuit la aplicațiile de Internet Banking (OTPdirekt).

Pachetul „LeZero” are o taxă standard de administrare de 12 lei/lună.

Dacă utilizatorul încasează lunar, în contul deschis la OTP Bank, suma de cel puțin 1.200 lei și realizează cel puțin o plată pe lună cu cardul de debit Mastercard, comisionul de administrare lunară devine zero.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI