OTP Bank, finanțare de 9 milioane euro pentru construcția Prima Shops Sibiu

OTP Bank acordă o finanțare în valoare de aproximativ 9 milioane euro dezvoltatorului Oasis Retail Development & Consulting, pentru construcția parcului de retail Prima Shops Sibiu.

Prima etapă de dezvoltare a parcului de retail construit de Oasis Group în zona de nord a orașului va avea un spațiu comercial închiriabil de 9.000 mp, repartizat în 11 unități de retail.

Predarea spațiilor către viitorii chiriași va fi în august 2021, iar deschiderea către public va avea loc în octombrie 2021.

Finanțarea acordată de OTP Bank reprezintă 75% din investiția totală.

În viitor, Prima Shops Sibiu va avea ca ancore retailerii Hornbach, Kaufland, Jumbo și două magazine de mobilă, care vor fi realizate până la sfârșitul anului 2022.

Întregul proiect Prima Shopping Center Sibiu va avea la finalizare o suprafață totală de 60.000 mp și va fi unul dintre cele mai mari proiecte de tip retail parc din centrul țării.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...