OTP Bank a finanțat cu 24 milioane lei grupul de agribusiness Șerban

OTP Bank a finanțat Grupul de agribusiness Șerban, cu 24 milioane de lei pentru dezvoltarea activității curente.

Grupul de firme Şerban cu capital românesc, deţinut de antreprenorul Nicolae Şerban, și-a început activitatea în Onești, în anul 1994. Structura grupului este integrată și are ca domenii principale de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și leguminoase, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

 „Am intrat în lumea business-urilor în 1995, cu o fabrică de pâine. Au urmat mai multe investiții și m-am axat în toți acești ani exclusiv pe domeniul agricol. Acum e mult mai ușor, ideile noastre antreprenoriale sunt susținute de bancă, aceasta a devenit cel mai important partener al nostru” a declarat Nicolae Şerban, Proprietar Companii Grup Şerban.

Grup Șerban, vânzări de peste 65 milioane euro

Grup Șerban este unul dintre cele mai mari grupuri de companii, active în sectorul de agricultură și păsări, atât din Regiunea Moldovei, cât și din România, cu vânzări consolidate de 65,9 milioane de euro și EBITDA de 8,42 milioane de euro în 2018.

Prin compania INTERAGROALIMENT SRL, acesta se situează pe locul 11, într-un top realizat pe toate persoanele juridice din România, în funcție de suprafața pentru care s-au depus cereri unice de plată în anul 2019.

Grupul de societăți este deținut și controlat de familia Șerban, cu o experiență de peste 25 de ani în sectorul agrobusiness.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...