Ospinas inagurează ansamblul rezidențial Pipera Gardens

Ospinas inaugurează Pipera Gardens, un complex rezidențial exclusivist format din 36 de case, fiecare cu o suprafață construită de peste 200mp.

Acesta este cel de-al treilea proiect imobiliar dezvoltat de Ospinas în Capitală, după ansamblul rezidențial Occidentului40 și clădirea de birouri Regina Elisabeta 28.

Proiectarea noului ansamblu rezidențial a durat mai bine de un an și a fost realizată în colaborare cu arhitecta Laura Băloiu și echipa studioului de arhitectură spaniol NB90 Arquitectura.

Cele 36 de case au 5 sau 6 camere, având o suprafață construită de 205mp. Totodată, fiecare casă beneficiază de propria curte, prevazută și cu locuri de parcare.

Designul ansamblului rezidențial este unul de inspirație mediteraneană.

Planuri de extindere cu al patrulea proiect din capitală

Al patrulea proiect Ospinas, Obor Garden, este un proiect rezidențial boutique de 27 de apartamente, în zona Șos. Stefan cel Mare – Calea Moșilor.

„Proiectul Obor Garden va avea un design cu regim de înălțime redus, cu o arhitectură de lux, prin care se va diferenția de clădirile înalte prezente în zonă, conferind o mai mare intimitate, liniște și confort viitorilor proprietari”, spune Ana Ospina, Director General Ospinas România.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...