OSF Global deschide două birouri noi în Pitești și Craiova

OSF Global a inaugurat în Craiova, cel de-al 7-lea birou din România, aflat în cadrul Carol Office Center și un nou birou la Pitești, Coral Center, Calea Craiovei, nr. 30.

Deschiderea acestor noi puncte de lucru marchează expansiunea continuă a companiei, atât la nivel global, cât și în România.

“Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta am deschis un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Pitești va fi relocată într-un spațiu mai încăpător. Una dintre valorile organizației noastre este ‘Work from anywhere, deliver everywhere’ ne caracterizează pe deplin, focusul nostru fiind in primul rând pe rezultatele angajaților, si nu pe locația din care aceștia își desfașoară activitatea. Astfel, toți angajaţii noștri au posibilitatea de a lucra remote, având un program de lucru flexibil care le oferă oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă și viața personală. Însă pentru a ajunge la acest echilibru și a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este și crearea unui spaţiu de lucru în care angajaţii noștri pot interacționa face-to-face, pentru a se cunoaște mai bine.” a declarat Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO, OSF Global.

Obiectivul pentru fiecare dintre birourile noi deschise este atragerea a câtor 100 de angajați. Aceștia se vor bucura de aceleași beneficii ca în orice alt birou OSF Global de oriunde în lume. Pentru a asigura acest lucru, ambele birouri au fost proiectate și amenajate în conformitate cu brandul OSF Global de studioul de arhitectură HTO, reprezentat la inaugurarea biroului din Pitești de către arhitectul Gianni Nicu.

Compania are în prezent peste 650 de angajați care lucrează în 23 de locații din 13 țări pe 4 continente. Dintre aceștia, în jur de 400 se află în România. Drept consecință a expansiunii rapide, OSF Global plănuiește întărirea forțelor și la birourile din America de Nord, Europa de Vest si Asia, și caută oameni cu experiență dispuși să se relocheze.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...