Oradea Shopping City se deschide pe 14 octombrie

sursa foto: afaceridevis.ro

„Pe măsură ce ne apropiem de momentul deschiderii Oradea Shopping City interesul mărcilor puternice pentru a fi prezente în formula de retail creşte. Eponge kids, Cacharel şi US Polo au confirmat recent prezenţa în centrul comercial”, a declarat, într-un comunicat, Bogdan Jigman, directorul general al Oradea Shopping City.

Printre chiriaşii mall-ului se numără Intersport, Gloria Jean’s, Altinbas, Toyplex, Coffee Shop, Famous Brands, Bigotti, Nike, Penti, Samsonite, Fiorangelo, Coccodrillo, Domo, KFC şi Kenvelo.

De asemenea, mall-ul va cuprinde un cinematograf 3D Cortina Digiplex cu şase săli şi 960 de locuri, clubul Cortina Bowling cu opt piste echipate similar celor de la campionatele mondiale, Cortina pool, un spaţiu de jocuri video, sală de fitness, o zonă rezervată petrecerilor private şi numeroase cafenele, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii.

Oradea Shopping City are o suprafaţă totală de 30.000 metri pătraţi, din care 22.000 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiilor comerciale, 6.000 metri pătraţi zonei de divertisment şi 2.000 metri pătraţi pentru food court. Mall-ul este distribuit pe două nivele. La parter se vor regăsi magazinele, iar la etaj spaţiul de divertisment. Centrul comercial va dispune de o parcare cu 1.000 de locuri.

Centrul comercial, iniţial denumit Tiago Mall, a fost vândut în luna iunie 2010 în cadrul unei licitaţii pentru 30,5 milioane de euro plus TVA, reprezentând 85% din valoarea de evaluare, către societatea Shopping Center Holding. MLS Proiect Oradea, subsidiară a grupului irlandez Mivan, a fost dezvoltatorul proiectului, care însă a intrat în insolvenţă, astfel că proiectul, finalizat în proporţie de 80% a fost scos la vânzare.

În toamna anului trecut, noul proprietar anunţa investiţii de încă 20 de milioane de euro în transformarea proiectului, care urma să fie inaugurat în primăvara acestui an.

La Oradea urmează să mai fie deschise alte două proiecte de retail, în toamnă dezvoltatorul Omilos Group a anunţat lansarea mall-ul din cadrul ERA Shopping Park din Oradea, în timp ce pentru anul următor este prevăzută finalizarea Prima Shopping Center, aparţinând firmei Oasis, controlată de doi oameni de afaceri sibieni.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...