Oradea este orașul cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

Oradea, Targu Mures si Timisoara se afla pe primele trei pozitii in clasamentul oraselor cu cel mai bun acces la magazine si restaurante, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research. 

Studiul analizeaza perceptia cetatenilor asupra accesului la magazine si restaurante din regiunile, orasele si cartierele in care acestia locuiesc.

Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din punct de vedere al accesului la magazine si restaurante este completat de Targu Jiu, Drobeta Turu Severin, Brasov, Bucuresti, Ramnicu Valcea, Cluj-Napoca si Craiova, in ordinea notelor obtinute.

Ultimele pozitii sunt ocupate de Alexandria, Ilfov si Giurgiu, iar in clasamentul celor mai dezavantajoase zece orase din punct de vedere al accesului la restaurante si magazine se mai afla Braila, Botosani, Iasi, Vaslui, Zalau, Buzau, Satu Mare.

In ceea ce priveste regiunile cu cel mai bun acces la magazine si restaurante, pe prima pozitie se afla Bucuresti (inclusiv Ilfov), urmata de Banat si Oltenia. Celelalte pozitii sunt ocupate, in ordinea notelor, de Crisana, Transilvania, Maramures, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Capitala ocupa a saptea pozitie in clasamentul oraselor cu cel mai bun acces la magazine si restaurante, potrivit celor 42.000 de utilizatori care au evaluat capitala si cartierele in care locuiesc.

Cartierele cu cel mai bun acces la magazine si restaurante

Cele mai avantajoase cartiere din punct de vedere al accesului la magazine si restaurante sunt Nufarul din Oradea, Cartierul Central din Pitesti, Piata Unirii din Bucuresti, iar la polul opus se afla Centura din Targu Jiu, Confectii din Arad si Cartierul Semicentral din Giurgiu.

Cele mai avantajoase trei cartiere bucurestene din punct de vedere al accesului la magazine si restaurate sunt Piata Unirii, Vitan Mall si Nicolae Grigorescu, urmate de Titan, Balta Alba, Basarabia, Vitan, Dristor, Salajan si Aviatei. Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase trei cartiere bucurestene sunt Ferentari, Antiaeriana si Baicului.

Pentru orasul Brasov, cartierele desemnate de locuitorii lor ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al accesului la magazine si restaurante sunt Centrul Istoric, Astra, Centrul Civic, Garii si Tractorul.

In Cluj-Napoca, cele mai avantajoase cartiere sunt Centru, Manastur, Intre Lacuri, Marasti si Gheorgheni.

Oradenii au votat Nufarul, Rogerius, Centru Civic, Decebal si Iosia-Nord ca fiind cele mai avantajoase cartiere, iar locuitorii Sibiului au ales Central, Hipodrom 3, Cedonia, Orasul de Jos si Mihai Viteazul, ca fiind cartierele cu cel mai bun acces la magazine si restaurante.

Pentru locuitorii Iasiului, cartiere aflate printre primele cinci sunt Tudor Vladimirescu, Centru Civic, Podu Ros, Alexandru cel Bun si Gara.

In Timisoara, cele mai avantajoase cartiere din punct de vedere al accesului la magazine si restaurante sunt Steaua si Circumvalatiunii, urmate de Complex Studentesc, Sagului si Lipovei.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...