Opticris deschide o unitate în Plaza România

Noul magazin Opticris se află la parter, lângă intrarea din bulevardul Timișoara, și ocupă o suprafață de 59,7 de metri pătrați. Cu ocazia inaugurării, clienții Plaza România pot beneficia până pe 31 august de reduceri de 30% și de consultații oftalmologice gratuite.

Acesta e situat la parterul mall-ului, în proximitatea intrării din bulevardul Timișoara, iar suprafața sa este de 59,7 de metri pătrați. Noul magazin îi așteaptă pe clienții Plaza România cu promoții: prețuri cu 30% mai mici la ochelari de soare (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), cu 30% mai mici  la ochelari de  vedere (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), dar și cu consultații oftalmologice gratuite. Campania promoțională de inaugurare a magazinului este valabilă până în data de 31 august 2015.

„Știm că valoarea pe care o adăugăm în fiecare zi contractelor cu partenerii noștri garantează succesul de ambele părți, de aceea practicăm o politică de prețuri speciale și oferte exclusive. Suntem unic importator și producător al tuturor ramelor comercializate în rețeaua de magazine Opticris, iar acest lucru garantează un raport calitate/preț excelent”, promit reprezentanții Opticris.

Deschiderea Opticris face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...