Opticris deschide o unitate în Plaza România

Noul magazin Opticris se află la parter, lângă intrarea din bulevardul Timișoara, și ocupă o suprafață de 59,7 de metri pătrați. Cu ocazia inaugurării, clienții Plaza România pot beneficia până pe 31 august de reduceri de 30% și de consultații oftalmologice gratuite.

Acesta e situat la parterul mall-ului, în proximitatea intrării din bulevardul Timișoara, iar suprafața sa este de 59,7 de metri pătrați. Noul magazin îi așteaptă pe clienții Plaza România cu promoții: prețuri cu 30% mai mici la ochelari de soare (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), cu 30% mai mici  la ochelari de  vedere (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), dar și cu consultații oftalmologice gratuite. Campania promoțională de inaugurare a magazinului este valabilă până în data de 31 august 2015.

„Știm că valoarea pe care o adăugăm în fiecare zi contractelor cu partenerii noștri garantează succesul de ambele părți, de aceea practicăm o politică de prețuri speciale și oferte exclusive. Suntem unic importator și producător al tuturor ramelor comercializate în rețeaua de magazine Opticris, iar acest lucru garantează un raport calitate/preț excelent”, promit reprezentanții Opticris.

Deschiderea Opticris face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...