Opt zile transformatoare într-un retreat de Yoga & Ayurveda în India

Unde să practici yoga mai bine decât în locul său de origine, în India? O călătorie în India și mai ales un retreat de Yoga & Ayurveda va fi o experiență care îți va schimba viața. Dacă sufletul tău te cheamă să înveți și să practici Yoga, dar și Ayurveda în India, atunci acest retreat din 11-18 martie este pentru tine.

Cel mai bun mod de a înțelege conexiunea Yoga și Ayurveda este să le experimentezi pe amândouă, iar cel mai potrivit loc este în India. Retreatul va avea loc în orașul Goa, ideal pentru a te relaxa, a face yoga, meditație, tratamente ayurvedice și a te bucura de plajele uimitoare.

Cazarea este într-o vilă în cartierul liniștit Dona Paula, la câteva sute de metri de plajă, într-o vilă înconjurată de verdeață luxuriantă. Vila are 3 niveluri și dispune de 8 dormitoare cu vederi panoramice ale împrejurimilor învecinate înverzite. Locația spațioasă este situată într-un cadru idilic în apropierea țărmurilor nisipoase ale plajelor Vainguinim, Dias, Marivel, Dona Paula, Caranzalem și Miramar.

Un private chef indian se va ocupa de pregătirea meselor ayurvedice, pe baza meniului vegetarian stabilit de Angelica Mitrea, profesorul de Ayurveda. Iar doi îngrijitori 24/7 vor oferi servicii zilnice de menaj, transportul bagajelor în camere și alte treburi casnice.

Cu clase zilnice de Yoga, sesiuni de meditație și pranayama susținute de Lidia Dumitru (profesor de yoga acreditat Yoga Alliance International), workshopuri Ayurvedice oferite de Angelica Mitrea, profesor de Ayurveda de aproape 20 ani, vei avea ocazia să îți îmbogățești practica personală de yoga și meditație și să-ți îmbunătățești sănătatea corpului prin metode din medicina tradițională indiană.

Te invităm într-un retreat de 8 zile în Goa, India, cu Yoga, Meditație, Pranayama, Ayurveda, workshop-uri, tratamente și masaje ayurvedice, mese vegetariene ayurvedice, relaxare pe plajele Mării Arabiei și multe altele, Lidia Dumitru & Angelica Mitrea

Acest retreat își propune să te ajute să-ți încetinești ritmul cu care trăiești în fiecare zi și să reintri în contact cu natura. Să te redescoperi pe TINE, să te eliberezi de stresul zilnic, să îți recentrezi mintea, corpul și spiritul pentru începutul unui nou an.

Ce este inclus în costul retreat-ului?

  • 7 x nopti cazare
  • 7 x brunch-uri vegetariene ayurvedice
  • 7 x cine vegetariene ayurvedice
  • 6 x clase de yoga de 90 de minute, în fiecare dimineață
  • 2 x workshop-uri de yoga de 90 de minute, după-amiază. Temele workshop-urilor vor fi comunicate ulterior.
  • 6 workshopuri Ayurveda
  • 2 x masaje ayurvedice
  • Vizită la o plantație de condimente și temple
  • Suport în obținerea vizei de călătorie
  • 1 x discuție online până pe 10 februarie pentru informări și alte detalii organizatorice

Costuri

1.200 EUR în cameră shared standard, fără terasă

1.300 EUR în cameră shared, cu terasă

1.350 EUR în regim single, în cameră standard, fără terasă

1.450 EUR în regim single, în cameră cu terasă

La finalul retreat-ului te vei simți mai puternic(ă) mental, îți vei găsi pacea interioară și vei ști cum să trăiești mai sănătos, mai fericit și mai echilibrat.

Pentru rezervări sau alte informații poți accesa link-ul: https://lidiadumitru.com/yoga-ayurveda-retreat-in-goa-india/

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...