Operatorul logistic global Arcese a închiriat 10.500 mp în CTPark Bucharest West

Este prima colaborare a Arcese în România cu CTP, consolidând eforturile de expansiune ale operatorului logistic, după parteneriatul cu CTP din Ungaria.

Decizia Arcese de a-și stabili depozitul în CTPark Bucharest West vine și după prezența în parcul logistic a Daimler AG, unul dintre cei mai importanți clienți ai operatorului logistic european.

CITEȘTE ȘI: Mobilier1.ro a închiriat 2.000 mp în parcul industrial Urbano Parks

Cu o suprafață închiriabilă de peste 833.000 mp desfăsurată pe 314 hectare, CTPark Bucharest West găzduiește prima clădire a CTP certificată BREEAM Outstanding din România și include cu un mix divers de chiriași.

Construcția proiectului logistic a început în 2015, iar de atunci parcul a evoluat de la depozite de tip big box la o comunitate de afaceri cu peste 2.500 de angajați care lucrează permanent aici.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...