Onix Park livrează primele 600 de locuințe în 2019

Primele 600 de apartamente din Onix Park North Area Residence, cel mai mare ansamblu rezidențial aflat în construcție în zona Aviației – Șoseaua Pipera, vor fi livrate în 2019.

Construcția primei faze a Onix Park a demarat în urmă cu cinci luni, până în prezent fiind vândute aproximativ 150 de locuințe. Cele 600 de locuințe sunt grupate în două imobile cu un regim de înălțime redus, P+4 etaje, și un imobil cu un regim de înălțime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate în lunile iunie și noiembrie 2019.

În total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuinte, acesta urmând să fie cel mai mare ansamblu rezidențial din zona Aviației – Șoseaua Pipera.

„Chiar dacă în zonă au fost anunțate numeroase proiecte, oferta de locuințe aflate în dezvoltare este una redusă raportat la zecile de mii de persoane care lucrează în zonele Barbu Văcărescu – Pipera. Facilitățile proiectului și prețurile atractive sunt alți factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuințele din prima fază”, afirmă Maria Andrei, manager de vânzări al proiectului.

În acest moment mai sunt disponibile la vânzare apartamente cu două camere și două bai, cu trei camere și penthouse-uri, având suprafețe care pleacă de la 70 de metri pătrați construiți și prețuri care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.

Proiectul va dispune de o multitudine de facilități, printre care un centru SPA, sală de fitness, grădiniță cu program prelungit, spații comerciale și un supermarket, farmacie precum și numeroase spații verzi și de joacă pentru copii, zone pietonale și de promenadă pe malul lacului din imediata apropiere a ansamblului. Proiectul va pune la dispoziția locatarilor și vizitatorilor și numeroase locuri de parcare, atât supraterane cât și subterane.

Onix Park este amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în apropierea proiectelor de birouri dezvoltate în zonele Barbu Văcărescu – Floreasca – Pipera și a numeroase puncte de interes public (Serviciul de Pașapoarte, instituții de învățământ și clinici medicale private).

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...