One United Properties va construi cele mai înalte blocuri din București

Vor fi cinci turnuri, două de 33 etaje, două de 23 etaje și unul cu 16 etaje

One United Properties (ONE) anunță achiziția unui teren de 44.863 mp din fosta platformă Titan Mar, situat pe Șoseaua Progesului nr. 56-80, în Sectorul 5 din București.

Pe acest teren se va ridica proiectul mixt One Cotroceni Towers, care va cuprinde cele mai înalte blocuri din București. Proiectul este situat lângă One Cotroceni Park.

Componenta rezidențială va cuprinde 1.296 de unități dispuse în cinci blocuri turn. Două turnuri vor avea 33 de etaje, alte două turnuri vor avea 23 de etaje, în timp ce o clădire va avea 16 etaje.

Blocurile vor fi conectate la nivelul parterului și primului etaj și vor include spații comerciale, o sală de sport cu piscină, piețe alimentare, restaurante, afterschool pentru copii și alte servicii specifice.

Parcarea va fi disponibilă numai în cadrul celor trei etaje subterane, iar investiția în acest proiect este estimată la 400 milioane de euro.

Dezvoltarea mixtă va include și o clădire de birouri de sine stătătoare, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 48.000 mp, care va fi denumită One Cotroceni Park Office Faza III.

Se estimează că lucrările de construire vor începe în martie 2023. Dezvoltarea mixtă va fi livrată în trei faze, iar data de finalizare este estimată pentru anul 2027. Proprietatea dispune deja de autorizație de construire.

UP-site, un alt turn rezidențial cu o înălțime de 25 de etaje, se află în construcție în nordul orașului, vis-a-vis de Promenada Mall, pe Calea Floreasca.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: A fost definitivat conceptul noului proiect de birouri One Cotroceni Park

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...