One North Gate va avea un nou concept de lobby și spații comune

One United Properties anunță o investiție de 1 milion de euro într-un proces de retehnologizare  și un nou concept de lobby și spații comune pentru One North Gate, localizat în zona de business din proximitatea mall Promenada, pe bvd Pipera nr 2.

Pe lângă proiectele noi, unde strategia este să dezvoltăm comunități în concepte mixte, avem un portofoliu de 35.000 mp pentru care vizăm noi investiții cu scopul îmbunătățirii produsului la standardele din prezent”, explică Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Investiția în retehnologizare vizează certificarea parcului de afaceri în sistemul BREEAM, țintind pentru ”BREEAM Excellent”.

Noul concept al recepției, curții interioare și spațiilor comune pune accent pe dezvoltarea unor zone de socializare și relaxare printr-un design contemporan. Acesta este semnat de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele inovatoare pe segmentul rezidențial de lux.

Parcul de afaceri One North Gate are o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 23.000 mp în două corpuri de clădire și 504 de locuri de parcare. Centrul de afaceri va fi disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an.   

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...