Omul de afaceri Metin Doğan va construi cel mai mare resort de golf din România

Prima etapă a proiectului National Golf & Country Club va fi finalizată în 2023

Situat în comuna Niculești, județul Dâmbovița, National Golf & Country Club va include cel mai mare teren de golf din București și din împrejurimi, un country club și un ansamblu rezidențial de 5 stele.

Suprafața proiectului va fi de 72 hectare și va necesita o investiție de peste 60 milioane de euro. Prima etapă urmează să fie finalizată pe parcursul anului 2023, când vor fi inaugurate terenul de golf, country club-ul și aproape jumătate dintre vilele din ansamblul rezidențial, 80% fiind deja vândute.

Resortul va fi finalizat până în 2025, când va include 170 de vile în ansamblul rezidențial, un aparthotel, un SPA, restaurante, săli de evenimente, piscine, terenuri de sport și spații de joacă pentru copii.

Lucrările de construcții pentru National Golf & Country Club au început în 2022, în contextul în care în București și în împrejurimi nu exista niciun teren de golf profesionist.

În comparație, Bulgaria are în prezent 8 terenuri cu 18 trasee, iar la nivel european, cei peste 10 milioane de jucători au la dispoziție peste 9000 de terenuri unde pot practica acest sport.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare teren de golf din România s-a deschis în Teleac

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...