Omnicredit a deschis „camera de gardă pentru afacerile mici”

În afară de finanțări, lichidități sau sprijin din partea statului, firmele mici au nevoie în această perioadă de idei și sfaturi practice care să le ajute să gestioneze situația actuală și să traverseze perioada de criză, spun reprezentanții Omnicredit, o platformă fintech de microfinanțare din România, ce oferă produse de factoring, scontare și microcreditare online.

Nevoia de lichidități a firmelor mici este în continuă creștere: de la începutul perioadei de restricții și până astăzi numărul celor care au dorit să acceseze produsele financiare Omnicredit a crescut cu până la 70%, micile afaceri dorindu-și să acceseze sume mai mari decât în lunile anterioare.

De asemenea, au apărut și primele solicitări de eșalonare sau amânare a ratelor, fiecare caz fiind abordat și rezolvat individual.

Povești de supraviețuire pe timp de criză

Pentru a-i sprijini pe antreprenori, Omnicredit a adus în camera de gardă pentru afacerile mici o serie de sfaturi și soluții, o hartă cu indicii pentru antreprenori pentru perioada următoare.

În camera de gardă, antreprenorii mai pot găsi începând de săptămâna aceasta o serie de povești de supraviețuire pe timp de criză, care prezintă modul în care au acționat deja unele businessuri. Poveștile pot ajunge la destinație și prin intermediul unui newsletter la care cei interesați se pot abona direct pe site-ul omnicredit.ro.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...