Omniconvert oferă acces la serviciile sale pentru IMM-urile din eCommerce

 • Omniconvert oferă posibilitatea tuturor IMM-urilor din eCommerce să acceseze tehnologii prin care să își îmbunătățească rata de conversie.
 • Valoarea totală cumulată a finanțării este de 5 milioane de euro și sunt vizate companiile mici și mijlocii din nouă sectoare de activitate din întreaga lume.

„Trecem cu toții printr-o perioadă care ne pune la încercare și înțelegem că unul din sectoarele afectate este cel al companiilor mici și mijlocii, de aceea, ne bucurăm să le putem veni în ajutor. Punem la dispoziția IMM-urilor din întreaga lume din sectorul eCommerce platforma creată de noi la Omniconvert, prin care antreprenorii și specialiștii de marketing vor putea obține rezultate de business mult mai bune, datorită creșterii ratei de conversie a site-urilor pe care le dețin”, a declarat Valentin Radu, CEO Omniconvert.

Cum funcționează tehnologia Omniconvert

Tehnologia propusă de Omniconvert este similară cu cea utilizată de Amazon și le permite specialiștilor din marketing să înțeleagă clienții de pe site mai bine. Aceștia vor putea astfel stimula creșterea afacerilor cu ajutorul sondajelor generate în timp real.

Platforma pusă de Omniconvert la dispoziția companiilor le oferă acestora posibilitatea de a segmenta automat categoriile de clienți pe care îi targetează, folosind analize de tip RFM (Recency, Frequency, Monetary), o metodă de evaluare a bazelor de date ale companiilor care desfăşoară activități de marketing, prin analiza datelor generate de ultimele achiziții ale clienților, frecvența cumpărăturilor și valoarea acestora.

Mai mult, pot fi derulate și teste A/B care analizează eficiența mesajelor sau a campaniilor targetate online și pot fi personalizate site-urile web astfel încât să genereze venituri mai mari din trafic și e-mail.

Soluția creată de Omniconvert a înregistrat pe G2.com o evaluare mai bună decât cele deja existente pe piață, inclusiv cele ale unor jucători importanți, precum Adobe sau Google.

Omniconvert își propune astfel să susțină sute de comercianți online din întreaga lume, prin transmiterea avantajului tehnologiei și expertizei sale. De aceea, împreună cu consiliul de investitori, a decis să ofere credite cu o valoare totală de 5 milioane de euro, pentru toate companiile de profil cu mai puțin de 100 de angajați.

Sunt vizate companiile care activează în sectoarele de business cele mai afectate de pandemie și anume:

 • Turism;
 • Frumusețe și cosmetice;
 • Alimente;
 • Modă;
 • Îmbrăcăminte și echipament sportiv;
 • Cărți și divertisment;
 • Echipamente IT și electrocasnice;
 • Casă și grădină;
 • Platforme de tip marketplace.
- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...