Omniasig a plătit despăgubiri totale de 230 milioane lei în primul trimestru

Valoarea totală a primelor brute subscrise de Omniasig în primul trimestru al anului este de peste 370 milioane lei, în creștere cu 10% față de anul trecut.

Profitul brut înregistrat de companie a fost de peste 13 milioane lei, iar volumul total al despăgubirilor plătite a crescut cu peste 5%, la aproape 230 milioane lei.

Numărul de reclamații înregistrate unic per petent și per caz de companie în  primul trimestru al anului 2021 a fost de 115. Numărul reclamațiilor soluționate favorabil a fost de 22, restul fiind neîntemeiate.

Raportat la numărul polițelor de asigurare emise de companie şi care nu au fost anulate, numărul de petiții înregistrate unic per petent și per caz reprezintă 0,04% dintre acestea.

Totodată, raportat la numărul de dosare de daună avizate în această perioadă, numărul de reclamații înregistrate unic per petent și per caz reprezintă 0,21% dintre acestea. 

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...