OK Center a găzduit peste 20.000 de persoane în 2018

În 2018, peste 20.000 de persoane au vizitat OK Center, primul centru de educație financiară nonformală din România, cifrele depășind estimările inițiale, de 10.000 de vizitatori într-un an.

OK Center este inițiativa OTP Bank România și a Fundației Dreptul la Educație de a pune la dispoziția tinerilor și adulților din România un spațiu permanent dedicat activităților educaționale prin metode de învățare nonformală.

În 2018, centrul a găzduit un total de peste 1.000 de evenimente dedicate educației financiare și orientării în carieră, conferințe, traininguri sau evenimente creative în parteneriat cu ONG-uri, organizații private, antreprenori sau instituții publice. Dintre acestea, 40% constau în modulele fundației de educație financiară pentru copii și adulți.

Tot anul trecut, OK Center, în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, a contribuit la inițiativa internațională Global Money Week, dedicată conștientizării importanței educației financiare în rândul copiilor și adolescenților. Astfel, 280 de elevi din Capitală şi din Deva au avut acces la informații relevante, oferite de traineri cu expertiză solidă în zona educației financiare.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...