All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

Offerista a achiziționat Ofertolino.ro

Offerista Group, furnizor de marketing comercial digital în Germania, Austria şi Elveţia va fuziona cu Prospecto Group, companie care deţine Ofertolino.ro, furnizor de marketing comercial digital în Europa Centrală şi de Est.

Clienţii Offerista şi Prospecto vor avea acces în fiecare lună la cel puţin 39,5 milioane de consumatori din Europa, având oportunitatea de a-şi extinde campaniile in zone noi.

- Publicitate -

„Suntem mândri că am adăugat Sofia pe harta Europeană de retail marketing și vom continua să creștem echipa noastră locală. În CEE ne vom extinde operațiunile cu noile noastre birouri din Ungaria și România, unde vedem o oportunitate excelentă de a deveni lideri de piață”, se arată în comunicatul companiei.

Prospecto Group este un furnizor Drive2Store cu sediul în Sofia si are in portofoliu  peste 100 de clienți și o echipă de peste 30 de angajați. Compania operează o rețea de anvergură în 16 țări europene, punând un accent puternic pe piețele CEE. Sediul central este la Sofia, cu sucursale în Budapesta și București.

„Ca și grup, misiunea noastră este să devenim un lider European în retail marketing, așa că suntem in căutare de noi parteneri care să se alăture grupului si in alte țări de pe continent. În ultimii ani, protofoliul Prospecto Group s-a extins în Europa Centrală și de Est cu peste 100 de retaileri și mărci. Am găsit în Grupul Offerista un partener cu o viziune puternică, care recunoaște imediat beneficiile fuzionarii echipei și a serviciilor noastre într-un grup mai mare, cu o rețea mai largă și cu resurse mai mari. Această fuziune este totodată şi o recunoaștere a efortului pe care echipa noastră a depus-o”, se mai arată în comunicat

- Publicitate -