Oferte speciale Flamingo Park Corbeanca

Flamingo Park, dezvoltator de cartiere rezidențiale în Corbeanca, prezintă la Project Expo noi oferte pentru cei interesați să se mute într-un complex în stil american, cu spații verzi, și să își construiască o casă personalizată după necesități.

În cadrul complexului rezidențial Flamingo Park, clienții pot opta pentru credite imobiliare de construcții flexibile, ce le permit să își construiască noua casă așa cum își doresc. Personalizarea are în vedere alegerea parcelei de pământ, orientarea casei, crearea unui plan architectural în funcție de necesități, precum și personalizarea designului interior. Durata construcției unei case personalizate este de 6,5 – 8 luni de la data semnării contractului de rezervare, în funcție de numărul modificărilor aduse la proiectul standard.

“Pentru 2015, sunt disponibile 10 townhouses și 15 loturi cu case individuale, dar avem solicitări și s-au pus în vânzare și loturi de teren pentru construcție în 2016. În ceea ce privește cerințele clienților, sunt preferate casele construite pe structură de lemn sau metalică, care prezintă următoarele avantaje: suprafața utilă a casei este cu 10-15% mai mare, prețul este optimizat, iar perioada de construcție este mult mai mică decât în cazul uneia din cărămidă. Începand din luna aprilie, se poate viziona construcția caselor deja contractate, pe cele trei structuri: lemn, metal și caramidă.”, declară Dragoș Cincă, managing director Flamingo Park.

Flamingo Park desfășoară în această perioadă și o promoție, astfel toți cei care semnează un contract de rezervare pentru o casă intră automat în Tombola Primăverii și pot câștiga un voucher în valoare de 25.000 euro, pe care îl pot folosi în procesul de achiziționare al casei. În cadrul tombolei, în luna martie se primesc două bilete de extragere pentru fiecare rezervare, iar în aprilie câte un bilet pentru fiecare familie. Extragerea va avea loc la finalul lunii mai.

Flamingo Park nu este primul proiect al dezvoltatorului, primul fiind Flamingo Garden 1 și 2 care, în acest moment, este locuit în proporție de 90%. Experiența Flamingo Garden l-a ajutat pe acesta să creeze Flamingo Park și să vină în întâmpinarea tuturor bugetelor. Astfel, costul minim al unei case în acest complex rezidențial este 50.000 euro. Aceasta are o suprafață de 124 de metri pătrați, două dormitoare, un living și trei băi.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...