Oferte speciale de închiriere locuințe la Project Expo

.
.

Editia a 25-a a targului imobiliar Project Expo care are loc loc la Sala Palatului in perioada 15-17 noiembrie, vine cu un spatiu special dedicat ofertelor de inchiriere.

Astfel, organizatorii au invitat Agentia Imobiliara Aisiel sa-si expuna portofoliul de oferte – locuinte, spatii comerciale si de birou, si pachetele de produse specifice, in cadrul evenimentului de la mijlocul lunii noiembrie.

Printre ofertele speciale, se numara faptul ca fiecare apartament contractat în Complexul Melita, în perioada 15–24 noiembrie 2013 va fi însoṭit de un cadou inedit, în valoare de aproximativ 1.400 Euro. Premiul, un Revelion de Lux în Malta, reprezintă un sejur de cinci nopṭi, pentru două persoane, în intervalul 27 decembrie 2013 – 1 ianuarie 2014. Cazarea se va face în cadrul Hotelului Excelsior 5* din capitala malteză, în camere standard cu vedere parṭial la mare, iar micul dejun este inclus în preţ. Biletul acoperă şi transportul dus-întors cu avionul, taxele de aeroport, asistenṭă turistică, transferul de la aeroport la hotel şi retur.

Nu in ultimul rand, ultima editie PROJECT EXPO din acest an nu va fi doar un eveniment imobiliar, ci si aniversarea editiei cu numarul 25. Astfel incat toti vizitatorii se vor bucura de oferte speciale si discouturi semnificative de pret

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...