Oferte și program special de sărbători la Selgros

.
.

Anul acesta, ziua de 1 decembrie dă start ofertelor şi surprizelor de Sărbători pregătite de Selgros pentru clienţii din toată ţara.

 

Pe 1 decembrie, în fast-food-urile marca Pauză Mică din cele 19 magazine din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Târgu Mureş, Craiova, Timişoara, Oradea, Cluj, Arad, Ploieşti, Bacău, Suceava, Iaşi, Galaţi şi Brăila, clienţii Selgros pot beneficia de un meniu special cu specific românesc –ciolan sau cârnaţi cu fasole şi vin fiert – la un preţ promoţional de numai 5 lei. În plus, toate produsele din carmangeriile proprii, fie carne proaspătă, fie preparate proaspete, afumate sau rotisate, pregătite zilnic de măcelarii Selgros, vor avea un preţ promoţional, cu 10 % mai mic.

 

Începând cu 6 decembrie, în fiecare zi vineri de la orele 14.00 – 19.00, respectiv 10.00 – 15.00 sâmbăta și duminica, Moş Crăciun va fi prezent în toate magazinele Selgros, în Orășelul Copiilor, special amenajat. Cei mici vor avea ocazia să îl întâlnească, să primească daruri din partea sa şi să facă poze alături de el. Fotografiile vor fi imprimate şi vor fi oferite cadou fiecărui copil.

 

În plus, pe parcursul lunii decembrie magazinele Selgros îşi vor prelungi cu o oră programul, fiind deschise de luni până sâmbătă, de la 6.00 dimineaţa până seara, la ora 23.00, iar duminica de la 07.00 la ora 23.00. În zilele de 30.11 și 01.12 magazinele vor fi deschise în intervalul orar 07.00 – 22.00.

 

În zilele de 24 şi 31 decembrie, magazinele Selgros vor avea program scurt, de la ora 06.00 la ora 16.00, iar pe 25 decembrie şi 1 ianuarie vor fi închise.

 

Orarul detaliat al magazinelor Selgros în luna decembrie cât şi ofertele speciale pregătite de Sărbători pot fi consultate pe site-ul www.selgros.ro şi pe pagina deFacebook/Selgros.Romania.

 

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...