Oferte de Craciun de la Hornbach

.

Hornbach organizează luna aceasta programul Rabla”, prin care clienţii săi pot beneficia de o reducere de 100 lei la achiziţionarea unei maşini din gama MacAllister, la fiecare unealtă veche adusă.

 

Acest program strânge, anual, sute de maşini şi, în plus, în luna decembrie a anului trecut ponderea produselor MacAllister din totalul uneltelor vândute a depăşit 60%.

 

„Marca MacAllister este marca proprie Hornbach şi se adresează clienţilor semiprofesionişti care caută un produs de o calitate bună, care să se preteze la o utilizare intensă, dar care să aibă un preţ redus. Tocmai de aceea, noi le recomandăm clienţilor produsele acestui brand şi, mai mult decât atât, le oferim o garanţie de cinci ani la achiziţia de unelte care aparţin acestei mărci”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

 

Acesta a menţionat că reducerea prin programul „Rabla”, precum şi perioada extinsă de garanţie la cumpărarea de noi unelte MacAllister, a crescut încrederea românilor în acest brand şi, ca dovadă, a dus şi la mărirea numărului de clienţi care optează pentru o astfel de maşină.

 

De asemenea, pentru a susţine programul „Rabla”, Hornbach a amenajat în magazinele sale, în această lună, şi un spaţiu dedicat celor interesaţi de achiziţionarea uneltelor potrivite.

 

Referitor la acest subiect, Mugurel – Horia Rusu spune că, în luarea deciziei de cumpărare a produselor potrivite, trebuie să se ţină cont de recomandarea producătorului.

 

„O unealtă cu aceleaşi caracteristici tehnice se poate adresa utilizatorilor diferiţi. Spre exemplu, dacă se doreşte efectuarea unei lucrări ample, care ar solicita intens maşina respectivă, este recomandat să se opteze pentru o unealtă semiprofesională sau chiar profesională. În schimb, dacă este ştiut faptul că acel instrument va fi folosit ocazional, este de preferat să se aleagă o maşină de tip hobby”, a completat Directorul General al Hornbach România.

 

Astfel, dintre maşinile de tip hobby, în magazinele Hornbach pot fi găsite mărcile Pattfield şi Einhell, din categoria uneltelor semiprofesionale – brandurile Black&Decker, MacAllister, Worx, iar din cele profesionale – Hitachi, Makita şi DeWalt.

 

În ceea ce priveşte sortimentul de unelte Hornbach, acesta este alcătuit din peste 150 de modele diferite – maşini de găurit şi înşurubat cu acumulatori sau electrice, ciocane rotopercutoare, polizoare, ferăstraie, freze, şlefuitoare, rindele.

 

Cadouri de Crăciun pentru cei dragi de la Hornbach

 

În decembrie, Hornbach are în magazinele sale şi o zonă unde angajaţii săi oferă celor interesaţi detalii despre ce cadouri de Crăciun pot fi cumpărate, dar şi despre decoraţiuni sau alte produse de sezon.

 

„Brazii cu suporţii aferenţi, săniile, peştii şi acvariile, jucăriile pentru câini şi pisici, dar şi cele de pluş, precum renii, ursuleţii polari sau zânele, sunt doar câteva dintre produsele care pot fi cumpărate de la Hornbach pentru a fi făcute cadou, cu ocazia Crăciunului. Dintre acestea, cele mai vândute sunt brazii şi crăciuniţele de diverse mărimi sau culori”, a spus Mugurel – Horia Rusu.

 

În acest moment, în fiecare dintre cele cinci magazine Hornbach, clienţii pot găsi pe stoc 800 de crăciuniţe.

 

Hornbach organizează, în perioada 19 octombrie – 24 decembrie, Târgul de Crăciun, care este amenajat pe o suprafaţă de 200 de mp, în zona de grădină a fiecărui magazin, şi aduce, în acest an, peste 750 de articole de sezon: globuri, produse de iluminat, brazi, decoraţiuni etc.

 

În plus, Hornbach desfăşoară în magazinele sale, în perioada sărbătorilor de iarnă, mai multe acţiuni dedicate copiilor. Astfel, între 8 şi 9 decembrie, retailerul de materiale de construcţii şi grădinărit îl aşteaptă pe Moş Nicolae, pentru ca în perioada 15 – 16 decembrie să aibă loc Atelierul pentru copii (cei mici vor putea construi diverse figurine), iar pe 22 şi 23 decembrie va avea loc evenimentul „Vine Moş Crăciun”, unde copiii vor primi cadouri.

 

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...