Octopus Garden și-a lansat siteul

Odata cu lansarea site-ului oficial, ansamblul rezidential Octopus Garden isi prezinta oferta si in mediul online prin intermediul paginii www.octopus-garden.ro. 

Situat la aproximaativ 3 kilometri de centrul orasului, in zona City Mall, acest  proiect ofera garantia structurii de rezistenta,  completata de calitatea finisajelor interioare si exterioare, propunerea modurilor de ventilatie, climatizarea, izolarea fonica/termica sau instalarea comoditatilor de tip: sanitar, electric si gaze.

Oferta este completata de facilitati precum sala de fitness complet utilata, sala de billiard, sala de tenis de masa si sali de afterschool pentru copii.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor locatarilor complexului, sala de fitness dotata cu echipament modern si eficient, sala de biliard si cea de tenis de masa sunt foarte apreciate de persoanele care doresc sa socializeze facand miscare in acelasi timp. De asemenea, accesul controlat in incinta, confera siguranta si intimitate, locatarii fiind protejati de imixtiunea persoanelor nedorite in viata lor privata.

Accesul comod la toate tipurile de mijloace de transport, la scoli si gradinite fac din acest complex rezidential, una dintre cele mai ofertante variante de locuire din Bucuresti.

Spatiul imobiliar este impartit armonios si generos, avand incaperi comode si spatioase (intre 77.61 si 162.89 metri patrati in functie de tipul de apartament) si terase ample. Oferta cuprinde apartamente cu doua, trei si patru camere.

In ceea ce privesc imprejurimile, spatiul exterior este unul placut, cu gradini si spatii verzi generoase si bine intretinute.

Prin intermediul web site-ului se pun la dispozitia doritorilor toate detaliile tehnice in legatura cu rezistenta si siguranta cladirii, finisaje si instalatii precum si imagini/secvente video surprinse in interiorul complexului.

 

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...