Obligațiunile Ocean Credit IFN intră la tranzacționare pe bursă

Trending

Ocean Credit IFN listează astăzi, 3 noiembrie, prima sa emisiune de obligațiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Listarea vine în contextul în care compania care oferă credite 100% digitale, a atras în iulie aproape 1,84 milioane euro, în cadrul unei oferte de obligațiuni adresate investitorilor profesionali.

Cererea pentru titlurile Ocean Credit a fost la momentul plasamentului privat de aproape două ori mai mare decât pragul de succes.

Oferta s-a încheiat prin vânzarea unui număr de 18.668 obligațiuni, cu o valoare nominală de 100 euro.       

Obligațiunile au scadența în 2026, dar vor putea fi răscumpărate anticipat după 3 ani. Titlurile cu venit fix oferă o dobândă de 8,75% pe an, în euro, cupoanele fiind plătite trimestrial.

Fondurile atrase de Ocean Credit prin obligațiuni contribuie la susținerea ritmului de creștere a portofoliului de credite, dar și pentru dezvoltarea produsului Delfin.

Aceasta este o linie de credit de tip revolving atașată unui card de debit, ce a fost lansată în octombrie și care în scurt timp va putea fi accesată și din aplicația Volt.

Noul produs Delfin poate înlocui cardurile de credit și oferă acces online la sume de până la 9.000 lei, pornind de la costuri fixe de 5 lei pe zi.

Costurile și limita de credit sunt personalizate în funcție de profilul de risc al utilizatorului și istoricul de creditare.

Ocean Credit a acordat în ultimele 12 luni credite în valoare de 30 milioane lei și înregistrează o rată compusă de creștere a portofoliului de peste 150%.

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești