Obligatiunile Libra Internet Bank, la tranzactionare pe bursă

Începând de astăzi, 3 septembrie, vor intra la tranzactionare, pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT), obligatiunile emise de Libra Internet Bank.

Banca a atras 4,29 milioane euro, printr-un plasament privat de obligatiuni subordonate, negarantate si denominate in euro, si derulat pe piata de capital in perioada 17 – 23 martie 2020.

Vor fi tranzacționate 8.593 obligațiuni, cu o valoare nominală de 500 euro și o dobândă de 5% pe an (plătibilă semestrial).

Plasamentul privat pentru vanzarea obligatiunilor Libra Internet Bank a fost intermediat de catre TradeVille. Obligatiunile au fost subscrise de 27 de investitori, dintre care 2 sunt investitori institutionali si 25 de retail (o persoana juridica si 24 de persoane fizice).

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...