Obligațiunile Cellini au debutat la Bursa de Valori Bucuresti

Prima emisiune de obligatiuni Cellini, cea mai veche retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania, a debutat la Bursa de Valori Bucuresti.

Compania care opereaza magazinele Cellini, a atras prin emisiunea de obligatiuni fondurile necesare extinderii retelei de magazine proprii si cresterea vanzarilor on-line.

Chronostyle International a vandut in cadrul unui plasament privat derulat in mai 2020 un numar de 16.000 de obligatiuni corporative in valoare totala de 1,6 milioane euro.

Obligatiunile au o valoare nominala de 100 euro, maturitate de 5 ani si un cupon de 7% pe an platibil trimestrial.

Emisiunea este garantata cu o proprietate imobiliara din Bucuresti cu o valoare de piata de peste 3 milioane euro.

Obligatiunile provin din restructurarea unei alte serii de obligatuni emise de companie in noiembrie 2017 in valoare totala de 9 milioane lei si la care au subscris, la acea data, 38 de persoane fizice si juridice.

Restructurarea obligatiunilor a presupus modificarea monedei de emisiune din lei in euro, a valorii nominale din 100 de lei in 100 de euro, a datei de maturitate din 27 noiembrie 2020 in 27 mai 2025, a principalului din 9 milioane lei in 1,6 milioane euro, precum si rambursarea anticipata partiala pro-rata a principalului emisiunii de obligatiuni din 2017.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...