O poveste de groază pentru aerul conditionat!

Știm că nu doriți să auziți acest lucru, dar trebuie să vă spunem că, atunci când vine vorba de acarieni, ignoranța nu este o soluţie. Acarienii sunt alergeni puternici, care vă pot provoca alergii severe.

In urma unor studii sa demonstrate ca patul dvs. poate conține până la 10 milioane de acarieni, care se hrănesc cu celulele moarte ale pielii pe care le eliminaţi în fiecare noapte. Și chiar nu ne place să fim purtătorii de vești proaste, dar fiecare dintre cele zece milioane de acarieni, elimină douăzeci de excremente pe zi. Din doar o săptămână de activitate a acarienilor de praf rezulta  1.400.000.000 de “prăjituri ”microscopice care sunt cea mai puternică parte alergenică a acarianului de praf. Aceștia se vor cuibări ȋn filtrele aparatului de aer condiţionat.

De aceea, este esential sa aveţi grijă de casa și de sănătatea dvs și a familiei dumneavoastră. Deci, cum scapi de aceste fiare mici? Apelând la noi ȋn vederea unei revizii de aparat aer condiţionat. Vom igieniza aparatul cu soluţii de cea mai ȋnaltă calitate și vom efectua o ȋncarcare freon aer condiţionat pentru ca aparatul să fie pregătit complet de funcţionare la capacitate maxima asatfel el nu va mai arunca aer contaminat ci un aer curat si dezinfectat.

Cum sa evitaţi acumularea de praf in exces in aparatul de aer condiţionat ?

Dacă doriți să “loviți” un număr mare de acarieni, doriți să vă păstrați casa cât mai liberă de praf. Acarieni de praf, praf. Praf, acarieni. Vedeți conexiunea? Praful este în mare parte format din cele 50 de milioane de celule ale pielii pe care le lasati în fiecare zi. Iată cel mai bun mod de a scăpa de praf  și, prin urmare, de acarieni  în casa ta:

Stergeti praful cel puțin de două ori pe săptămână. Folosiți o cârpă electrostatică, din microfibră sau praf umed pentru a ridica efectiv praful, mai degrabă decât să îl mutați pur și simplu. Dar nu utilizați soluții de praf ci doar solutii special reconadate pentru suprafetele pe care le aveti de sters. S-ar putea să vă facă lemnul să strălucească, dar au substanțe chimice urâte, care nu sunt mult mai bune pentru plămâni decât praf de acarieni.

După ce faci praf, aspiră. Investiți într-un aspirator echipat cu un filtru HEPA, care va filtra aerul care se deplasează in toata casa înainte de al trimite prin evacuarea sistemului de aer conditionat.

În timp ce faceți praf și aspirați și, timp de o jumătate de oră după aceea, rotiți setarea ventilatorului termostatului în poziția PORNIT, astfel încât ventilatorul dvs. de aer condiționat să aspire toți poluanții care trec în aer în timpul aspirării prin filtrul de aer al sistemului.

Vorbind de filtre, alegeți întotdeauna filtrul plisat de cea mai înaltă calitate pe care îl va adapta sistemul dvs. de răcire – în general, acesta va fi un filtru MERV 12, care va prinde peste 90% din acarienii de praf care plutesc în aer aceste filtre sunt recomandate doar sistemelor tip tubulatura, duct, etc…

Păstrați nivelul de umiditate în casa dvs. în intervalul optim de 30 până la 50%. Știm că este destul de dur în Bucuresti, unde umiditatea exterioară este o forță de luat în calcul vara, dar dezumidificatoarele portabile amplasate strategic sau un dezumidificator pentru întreaga casă ar fi perfect. Vezi, acarienii de praf se dezvoltă în condiții de umiditate ridicată, dar ce sa vezi ,nu se reproduc la fel de repede sau trăiesc atât de mult timp cu umiditate mai mică.

Îți petreci 90% din timpul tău în interior și o mare parte din asta o petreci acasă. Să ai grijă de aerul pe care îl respiri înseamnă să ai grijă de sănătatea ta și de bunăstarea generală  a intregi familii. Avem solutii pentru a va scapa de bacterii si acarienii din instalatia de aer conditionat, efectuam revizii periodice , igienizare aer conditionat cat si incarcare freon aer conditionat pe raza Municipiului Bucuresti cat si in zonele limitrofe din judetul Ilfov.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...