O parte din echipa Uber Eats se alătură platformei Tazz by eMAG

Tazz by eMAG cooptează o parte din echipa Uber Eats în frunte cu directorul de vânzări cu scopul de a dezvolta rețeaua de restaurante locale partenere și piața din București.

Uber Eats a și-a anunțat retragerea săptămâna trecută de pe mai multe piețe, inclusiv din România.

Cătălin Gealapu, 34 de ani, vine la Tazz by eMAG după o experiență solidă în zona de livrare de mâncare, fiind recunoscut în piață pentru parteneriatele pe care le-a dezvoltat cu restaurantele locale.

McDonald’s intră pe platformă și în București

McDonald’s se alătură ofertei din București, după prezența pe platformă în Timișoara, Cluj- Napoca, Arad, Brăila, Oradea, Iași, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Constanța, Deva, Ploiești, Sibiu.

Până la finalul lunii iulie, compania urmărește să mai atragă încă 300 de restaurante în București.

Printre partenerii din afara restaurantelor prezente pe Tazz by eMAG se numără eMAG, Mega Image, Sensiblu si Dr.Max, dm (drogerie markt).

În ultima lună, pe fondul pandemiei COVID-19, comenzile prin intermediul aplicației au fost de patru ori mai mari. Cea mai mare comandă a fost în valoare de 5.699 de lei.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...