O nouă investiție de 100.000 de euro atrasă de startup-ul Gumzzz

Motorul de căutare pentru industria de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz a atras o investiție de 100.000 de euro din partea unui antreprenor din domeniul medical.

La finalul lunii martie, Gumzzz a anunțat o primă investiție de 100.000 de euro făcută de angel investor-ul Stelian Bogza, co-fondator al BenefitOnline.

Cel de-al doilea investitor este Cristian Petri, fondatorul Oral Design Lab & Clinic.

Platforma Gumzzz este evaluată acum la peste două milioane de euro. Pentru anul acesta, compania pregătește o ultimă rundă de investiție seed, estimând că la începutul anului 2021 să ridice o rundă de Seria A.

În perioada de prelansare a platformei, Gumzzz a înregistrat peste 1500 de utilizatori din toata țara, interesați să își programeze următoarea vizită la un medic stomatolog, prin intermediul acesteia.

Gumzzz se adresează pacienților și cabinetelor, respectiv clinicilor stomatologice, concentrându-se pe îmbunătățirea procesului de selecție a serviciilor medicale, dar și pe oferirea de soluții cu privire la asigurări medicale dentare și finanțare pentru pacienți, facilități pe care intenționează să le introducă în perioada următoare.

În prezent sunt listate 27 de clinici și cabinete stomatologice din 13 orașe ale României: Arad, Baia Mare, București, Cisnădie, Constanța, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Sighetul Marmației, Turda și Zalău.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...