O nouă față pentru București Mall

Din 23 aprilie, intrarea în București Mall dinspre Calea Vitan nu mai este funcțională. Până în septembrie 2015 clienții primului centru comercial modern din România pot pătrunde în mall printr-o intrare temporară, situată pe laterala stângă a clădirii. 

În cursul acestei săptămâni este rândul fațadei București Mall să intre în procesul de renovare și remodernizare, iar lucrările sunt prevăzute să se încheie în septembrie. Din acest motiv, intrarea în București Mall dinspre Calea Vitan nu va mai fi funcțională în cursul primăverii și verii. Clienții primului centru comercial modern din România au însă la dispoziție o intrare temporară, situată pe laterala stângă a clădirii, în vecinătatea benzinăriei. Procesul de renovare al fațadei București Mall este unul complex, implicând și implementarea unui design contemporan atrăgător și reconfigurarea spațiilor dedicate activităților de leisure (terase și cafenele).

Intrarea în renovare a fațadei centrului comercial se conformează cu cea mai recentă planificare a întregului proces, care a decurs fără întârzieri sau întreruperi, costurile renovării București Mall și Plaza România nedepășind suma anunțată de 25 de milioane de euro. Sistemele și tehnicile inovatoare de construcție folosite în renovarea fațadei vor reduce pe durata lucrărilor la minimum disconfortul clienților celor două centre comerciale.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...