O lună de reduceri la Elvila

Elvila lanseaza campania „Te PASTE o luna de reduceri ” prin care orice client poate beneficia de un cadou la achizitia produselor de mobilier din magazinele din tara. 

Incapand cu data de 3 Aprilie, orice client Elvila ce achizitioneaza un produs cu o valoare mai mare de 1500 de lei, primeste un voucher cadou in valoare de 150 de lei. Acest voucher poate fi folosit la una din achizitiile urmatoare, din luna mai 2017, cu o factura totala de 2500 de lei.

Promotia este valabila in magazinele Elvila din Alexandria, Bacau, Bucuresti, Beius, Brad, Botosani, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti.

Si clientii magazinului online au parte de reduceri in cursul acestei luni. Pe langa numeroasele produse ce beneficiaza de reduceri importante, Aprilie este momentul potrivit sa iti decorezi sufrageria profitand de pretul special al produsului lunii, setul dining format din masa Maxim si 4 scaune Oxford la un pret de doar 1291 lei. Masa Maxim este extensibila putand ajunge pana la 3,2 m in lungime, perfecta pentru a strange in jurul ei intrega familie. Scaunele de fag tapitate au un aspect modern, elegant, sofisticat.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...