Numeroase locuri de muncă în Park Lake Titan

Retailerii care au închiriat spații în mall-ul Park Lake Titan oferă numeroase locuri de muncă pentru cei interesați. Deschiderea centrului comercial este programată la 1 septembrie.

Chopstix oferă un program de lucru de 8 ore, bonusuri de performanta, posibilitatea de a-ti alege programul de lucru in functie de necesitati.

Debenhams caută consilier vânzari/ lucrător comercial (full time /part time).

Wake Up Expert, un concept tip “insula“ vanzari fresh-uri/cocktail-uri premium de fructe si legume si produse sanatoase caută vânzător / vânzătoare. Salariul este de 1200 lei net + bonus vanzari, carte de munca.

Sabon caută consilier vânzări și oferă salariu de baza fix, bonus din vanzari, reducere pentru produse și bonuri de masa.

H&M caută asistent vânzări, cu bune abilități în serviciul și relația cu clienții.

KFC caută, pentru noul restaurant, casieri și bucătari, persoane care au atitudine pozitivă și care doresc să lucreze in echipă, intr-un mediu de lucru plăcut.

Paul caută casieri, lucratori in bucatarie si personal pentru curatenie. Oferă salariu atractiv+bonuri de masa, loc de munca stabil și contract de munca pe o perioada nedeterminanta.

Pizza Hut caută bucătari, ospătari și barmani. Se oferă training specializat pentru fiecare post de lucru , pachet salarial motivant , tichete de masa , program flexibil de lucru.

Brokerul de asigurări www.RCAlaTINEacasa.ro caută operator introducere date si vanzari asigurari auto.

Intersport caută lucratori comerciali si casieri. Se oferă training de specialitate si un pachet atractiv de beneficii(salariu fix+bonus vanzari).

Various Brands caută consultant vanzari și oferă un salariu de 1500 lei net.

Gherasos caută consultant vânzări, sales assistant și lucrator comercial.

Altex caută asistent vanzari și oferă pachet salarial competitiv: salariu fix, bonusuri corelate cu performanta si tichete de masa.

Magazinele Nike și Collective caută consultanți vânzări.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...