Numeroase centre comerciale vor fi deschise anul viitor în România

Money Buzz! a analizat investițiile anunțate în noi centre comerciale și vă prezintă cele mai importante proiecte de retail care vor fi inaugurate în 2021.

Pandemia de coronavirus a dus la amânarea deschiderii unor proiecte de retail, cele mai importante fiind Colosseum Mall (București), care se va deschide în 2021 și AFI Brașov, care se va deschide până la sfârșitul acestui an.

Colosseum Mall

Colosseum Mall, o investiție de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața din București de aproape 9 ani.

În prezent, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Extindere Alba Mall

Cel mai mare centru comercial din Alba Iulia se extinde cu circa 6.000 mp. Crește și numărul de locuri de parcare (285 existente, 140 propuse).

Bârlad Value Centre

Bârlad Value Centre, situat la intrarea în oraș pe terenul fostei fabrici FEPA, va avea o suprafață închiriabilă de 17.700 mp și va necesita o investiție de 19,2 milioane euro.

Ancora principală a parcului va fi un hipermarket Carrefour, primul din județ.

Sepsi Value Centre

Sepsi Value Centre, o investiție de 19,8 milioane euro, va avea doua clădiri distincte, una dintre ele cu ancora principală un hipermarket Carrefour și spații comerciale, cea de-a doua cu nouă spații comerciale cu acces direct din stradă (de tipul retail park).

Cei mai importanți retaileri prezenți în Sepsi Value Centre vor fi Jysk, Noriel, DM Drogerie Markt, Animax, New Yorker, Hervis, Deichmann, Pepco și CCC.

Shopping Park Baia Mare, Slatina, Tulcea, Mediaș

Square 7 și Mitiska Reim pregătesc deschiderea mai multor galerii comerciale pentru anul viitor. Galeriile comerciale din Slatina, Tulcea și Mediaș vin în completarea centrelor comerciale Mitiska Reim operaționale în orașele respective.

Shopping Park Baia Mare, cu o suprafață de 10.200 mp, va aduce unități New Yorker, Super Zoo, House, Sinsay, Jysk, Pepco, Kik, Deichmann, DM, C&A, Takko.

Extinderea Shopping Park Slatina, cu o suprafață de 8.930 mp, va aduce unități Super Zoo, Kik, Jysk, NewYorker, Hervis, C&A și Sinsay.

Extensia Shopping Park Mediaș va aduce unități Kik, Noriel, C&A, CCC, Sinsay, Super zoo, Sportissimo și Altex.

Extinderea Shopping Park Tulcea va aduce unități Jysk, CCC, Hervis, C&A, Sinsay, Super zoo și un nou supermarket Lidl

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...