All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți, 20 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

Numărul mediu de aplicări pe eJobs a explodat pentru industria textilă

Numărul mediu de aplicări pe eJobs arată că industriile cu cea mai mare creștere de la un an la altul au avut-o angajatorii din industria textilă.

Sectorul a înregistrat un plus de 273% de aplicări, fiind urmat de joburile în training (+130%), marketing / publicitate / PR (+84%) și retail (+70%).

Anunțurile postate în aceste industrii au strâns 1,1 milioane de aplicări, cele mai multe fiind în retail.

1.082 de aplicări pe loc de muncă în industria textilă

Angajatorii din sectorul textil au înregistrat o medie de 1.082 de aplicări pentru fiecare anunț postat.

Pentru retail, media este de 479 de aplicări / anunț, pentru training de 468, iar pentru marketing / publicitate / PR de 355 de aplicări.

Interesant este că anul trecut industria textilă avea o medie de doar 290 de aplicări la fiecare anunț de angajare, trainingul 204 aplicări, iar marketing / publicitate / PR – 229.

Chiar și retailul primea în 2020 282 de aplicări, în medie / anunț, într-un context al pieței în care angajatorii cu greu găseau candidați pentru a ocupa pozițiile deschise.

De partea cealaltă se află industria lemnului, unde numărul mediu de aplicări a scăzut cu 43% față de anul trecut, industria navală / aeronautică (-35%) sau agrară (-14%).

Chiar și așa, în fiecare dintre aceste sectoare există, pentru fiecare anunț publicat, cel puțin 100 de aplicări.

Aproximativ 1,3 milioane de aplicări au fost înregistrate în luna februarie a acestui an, în creștere față de aceeași lună a anului trecut, când numărul total de aplicări a fost de 945.000.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI